+40.744.370046 office@tehnicdepo.ro
0 produs(e), 0 RON

Despre noi

Firma noastra isi propune sa devina unul din importantii distribuitori de produse abrasive cu preponderenta dar si de alte produse industriale ca si masini de prelucrare metal: roluit profile,  fierestraie, slefuire, echipament si consumabile sudura,... 

In urma acumularii unei indelungate experiente incepand cu prelucrarea lemnului/ mobilei,  aplicatii metal pentru finisare si superfinisare, automotive si autorefinishing, apoi prin imbinarea mentalitatii de lucru in firme de marca romanesti dar si americana, germana si franceza, suntem pregatiti sa oferim un serviciu profesional, competitiv si flexibil.

Suntem distribuitor in piata abazivelor cu un portofoliu de marci recunoscute, importator al produselor competitive calitate/pret BlueShark- China, distribuitor al produselor Norton-Franta (Norton Vulcan, Norton BearTex, Norton Clipper), Starcke- Germania, Deerfos-Coreea de Sud,  pentru a intampina cele mai variate nevoi ale clientilor din toate sectoarele de pe piata: distributie comerciala si industriala, constructii civile si industriale, bricolage (DIY), reparatii auto, precum si pe pietele industriale: fabricarea si prelucrarea metalului, inginerie generala, operatii de intretinere si reparatii (MRO), prelucrarea lemnului.

Suntem distribuitor pentru echipament sudura si de taiere si comsumabile precum si masini de prelucrat metal al brandului Most, import Polonia.

Pentru viitor avem proiecte de acoperire si a altor segmente de piata si anume: scule si alte materiale pentru prelucrarea lemnului si metalului.